Sposób przygotowania

Mięso umyj i osusz, natrzyj solą. Rozgrzej piekarnik do 200 stopni, blachę wyłóż papierem do pieczenia i posmaruj połową oleju. Płatki kukurydziane pokrusz w dłoniach i wymieszaj z ostrą papryką. Mięso skrop pozostałym olejem i obtocz w panierce. Ułóż na blasze, przykryj kawałkiem papieru, piecz przez godzinę. 10 minut przed końcem pieczenia zdejmij papier.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Baaardzo chrupiące :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    pyszności! :)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    też tak robię....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny i smaczny przepis !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny i smaczny przepis !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !