Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić w dość grube plastry, usmażyć je na tłuszczu razem z porem. Posypać mąką, mieszać dodając po troszku śmietanę. Gotować około 10 minut, doprawić do smaku solą, pieprzem, sosem sojowym i winem. Pod koniec dodać rozmieszane żółtko z wodą, wymieszać. Podawać do pieczeni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    brzmi zachęcająco
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    świetny pomysł na sos :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !