Sposób przygotowania

Mięso natrzeć przyprawami, oprószyć w mące, owinąć nicią. Cebulę, marchew, seler obrać i pokroić. Warzywa poddusić na oleju. Włożyć mięso i podlać je piwem. Przełożyć do piekarnika i piec ok. 1,5 h. w temp. 180 stopni C. Mięso co jakiś czas podlewać powstającym bulionem. Ziemniaki obrać, pokroić w talarki, posolić, ułożyć w posmarowaną olejem brytfankę. Piec w piekarniku. Upieczone mięso pokroić w plastry, podawać z zarumienionymi ziemniakami, polać potrawę śmietaną wcześniej wymieszaną z musztardą. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !