Sposób przygotowania

Składniki marynaty mieszamy w miseczce , wkładamy udka i odstawiamy na 2 godziny do lodówki. Po tym czasie odsączone udka obtoczyć w jajku , bułce tartej a potem to już układamy w brytfance wysmarowanej masełkiem skrapiamy sokiem z cytryny i pieczemy do 20 minut. w temp. 200 st. Następnie musimy troszkę obniżyć temperaturę i jeszcze chwilkę piec. Możemy sprawdzać czy mięsko jest miękkie , jesli tak to możemy już wyjąć.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Na pewno pyszne i chrupiące
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    udko udko udko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    udko udko udko
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    udka smakowicie smakują
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    ooch na pewno genialne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne , też takie robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !