Sposób przygotowania

Mięso pokroić w drobne kawałki. Boczek pokroić w kostkę, 3 dymki pokroić w kostkę. Wszystko na patelnię i Zeszklić razem na tłuszczu. Zalać gorącym bulionem, dodać listki. Pieczarki pokroić w grubsze plasterki i dodać do potrawki. Dusić pod przykryciem na małym ogniu ok. 40 min., aż będzie miękkie mięso. Doprawić. Dodać szczypiorek. Podawać z makaronem, kluskami lub ziemniakami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobry przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    fajny przepis...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !