Sposób przygotowania

Masło stopić i zasmażyć na nim mąkę, nie rumieniąc, wlać bulion, gotować ok. 10 minut stale mieszając, doprawić solą i pieprzem. Do rosołu wsypać starty ser i mieszać dopóki się nie rozpuści. Dodać żółtko roztrzepane ze śmietaną, zagotować. Zupę podawać posypaną zieleniną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taka zupka musi być super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo apetyczna.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !