Sposób przygotowania

Piersi kurczaka pokroić w cienkie paseczki, podsmażyć na oliwie ok. 8 minut. Żurawinę i imbir również podsmażyć do miękkości ok. 3 minuty. Wlać sos żurawinowy, doprawić do smaku solą i pieprzem. Wszystko dusić na małym ogniu ok. 5 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    chętnie spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne;[
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    uwielbiam takiego kurczaka
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajne połączenie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !