Sposób przygotowania

Kurczak gotujemy z kucharkiem i warzywami w 1 litrze wody .Gotujemy do miękkości .Nastepnie wyjmujemy ,studzimy i obieramy z mięsa .
Kroimy na małe kawałki .
Dodajemy z powrotem do wywaru ,doprawiamy do smaku .Śmietanę łączymy z mąką i 125 ml wywaru .wlewamy do zupy .Gotujemy chwile .Następnie zdejmujemy z gazu i wsypujemy posiekany koper i ryż ugotowany wcześniej w woreczku . Mieszamy i rozlewamy do talerzy.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    bardzo zielona
  • 0
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !