Sposób przygotowania

polędwiczki oczyścić umyć każdy kawałek naciąć nożem kilka razy na głębokość 1 cm.wszystkie zioła wymieszać,dodać posiekane migdały,miód i wymieszać,doprawić,mięso natrzeć solą i pieprzem,a mieszanką ziół napełnić nacięcia w polędwiczkach odstawić na 2 godz.posmarować je olejem ułożyć na ruszcie i grillować 20min.często obracając od czasu do czasu posmarować oliwą,podawać z grillowanymi warzywami(dymką,pomidorami)pieczonymi ziemniakami lub pieczywem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    palce lizać :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !