Sposób przygotowania

Podgrzej olej w dużym garnku lub frytownicy. Krewetki obtocz w jajku, a nast epnie w bułce tarte, można dwukrotnie. Smaż krewetki w gorącym oleju.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monciasz

    nie do końca jestem przekonana do krewetek, ale po tym zdjęciu nabrałam na nie ochoty:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    wyglądają apetycznie...mniam....
  • 0
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    wygląda rewelacyjnie i na pewno tak smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !