Sposób przygotowania

Dorsza opłukać i osuszyć.
Pokroić na większe kawałki.Osypać pieprzem, tymiankiem i solą ziołową i wstawić na 20 minut do lodówki.
Jajko roztrzepać z małą ilością soli. Kawałki dorsza posypać mąką, zanurzać w jajku i panierować jeszcze raz mąka. Smażyć na złoty kolor na dobrze rozgrzanym oleju.
Smacznego:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    to musi być dobre :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    zdrowa rybka.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    tak przyrządzona rybka musi wyśmienicie smakować
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    smaczna rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszna ryba
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    pyszne
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    super danie !
  • 0
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    pyszna rybka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    fantastyczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !