Nowe przepisy na pyszne sałatki

Sposób przygotowania

Fasolę dzień wczesniej namoczyć, ugotować do miękkości, odcedzić. Pieczarki pokroić w plasterki i usmażyć z cebulą doprawić solą i pieprzem. Połączyć fasolę z pieczarkami. podawać z karpiem smażonym w panierce. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawe, nie znałam takiego zwyczaju
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawy praepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    tak jeszcze nie robiłam;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie znałam tego dania wigilijnego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Nie znam takiego dania, z jakiego rejonu Polski pochodzi?
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    U mnie też nie ma zwyczaju przygotowywania fasoli na Wigilię chociaż wiem,że gotuje się kapustę z fasolą ale to nie w moim regionie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszne, nie jadłam nigdy !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    iga2

    na pewno smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    U nas też nie ma takiego zwyczaju, ale samo danie i owszem z pewnością jest smaczne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !