Sposób przygotowania

grzyby gotujemy i drobno siekamy , masło ucieramy dodając żółtka rozetrzeć z grzybami , solimy , pieprzymy i dodajemy zieleninę . Białka ubijamy dodajemy do masy mąkę również . Wodę zagotowujemy z sola , łyżeczką nabieramy ciasto i wkładamy do wrzątku. Gotujemy 3 minutki . Kluski te najlepiej podawać do rosołu , grzybowej albo pomidorowej .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !