Sposób przygotowania

Na maśle obrumienić parówki i zrumienić posiekaną cebulę, przełożyć do rondla. Na patelnię na której smażyły się parówki wsypać bułkę tartą i wlać wino. Gotować 10 minut, dodać sol, pieprz, tymianek, liść laurowy i majeranek. Do sosu włożyć parówki i gotować około 10 minut. Podawać z ryżem i sosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    ciekawy przepis
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takich jeszcze nie próbowałam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !