Sposób przygotowania

Warzywa dokładnie oczyścić i umyć pod bieżącą wodą. Następnie zetrzeć na jarzynówce. Warzywa wraz z groszkiem zagotować w lekko osolonej wodzie z pieprzem ziarnistym. Po 20 minutach gotowania dodać makaron, kalafior i ser, gotować przez kolejne 15 minut. Przed zakończeniem gotowania dodać śmietanę, zieleninę i doprawić do smaku solą.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    samo zdrowie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pysznie ... jak u mamy :))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    pycha
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    uwielbiam zupy z dodatkiem sera.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    dorba zupka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !