Sposób przygotowania

Filety z ryby skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem, pozostawić w chłodnym miejscu na pół godziny. Następnie obtoczyć w mące i usmażyć na oleju. Rybę wyłożyć na talerz, na tym samym oleju zrumienić drobno posiekaną cebulę i pieczarki. Ziemniaki pokroić w plasterki. W naczyniu żaroodpornym układać warstwami ziemniaki oraz grzyby z cebulą i rybę. Na ostatnia warstwę dać ziemniaki, oprószyć solą i pieprzem, zalać śmietaną i zapiec.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    plocia

    oo takie to smaczne, wypróbowane
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !