Sposób przygotowania

Kostki bulionowe rozpuścić w 2 litrach wody. Masło rozpuścić, dodać mąkę, wymieszać, połączyć z rosołem, dodać rozgnieciony czosnek, sól, pieprz i maggi. Zagotować, dodać starty ser, wymieszać. Zdjąć z ognia. Śmietanę połączyć z ziołami, wymieszać z zupą, przyprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam zupy serowe
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    a z czym podajesz taka zupe??z grzankami czy z czyms innym??
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    podawać można z grzankami albo z groszkiem ptysiowym :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !