Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Gulasz z serc drobiowych

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

serca drobiowe
1 kg
śmietana
1 szklanka
pieczarki
30 dag
wino czerwone
1 szklanka
cebula
3 szt
czosnek ząbki
2 szt
papryka mielona
3 łyżeczki
Sklep Prymat
pomidor
3 szt
majeranek
1 łyżeczka
Sklep Prymat
Przyprawa do zup i potraw Kucharek
do smaku
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
masło
2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z serc drobiowych

Serca i pieczarki pokroić w kostkę. Drobno posiekaną cebulę zeszklić na maśle, dodać pokrojone pieczarki, serca, rozgnieciony czosnek i dusić przez kwadrans. Wlać wino, dodać obrane ze skórki pomidory i dusić około 40 minut. Przyprawić do smaku, połączyć ze śmietaną. Podawać z ryżem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta 13.10.2013 20:48
musze spróbować
Iwusia 11.06.2013 23:26
smaczny gulasz
Seba 20.07.2012 12:21
bardzo lubię takie gulasze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak