Sposób przygotowania

Zagniesc ciasta , podsmażyć cebule pokrojoną w kostkę zmiksować ugotowaną kapustę i dodać do cebuli i dusic. Następnie z zdjąc z ognia dodać jajko i wymieszać.Doprawić do smaku solą i pieprzem.Zagniecione ciasto rozwałkować i wycinać krązki,nastepnie kłasc farsz łyżką i sklejać. Do wrzącej i osolonej wody wrzucić pierogi. Mozna okrasic słoninką i cebulką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    uwielbiam z kapustą
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    uwielbiam z kapustą
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    uwielbiam z kapustą
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    uwielbiam z kapustą
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    uwielbiam z kapustą
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !