Sposób przygotowania

Warzywa pokroić i ugotowac w osolonej wodzie z dodatkiem masła.gdy warzywa zmiekną, odcedzić. Ze śmietaną połączyć zółtka , wymieszać i połączyć z wywarem. Zupę przyprawić sokiem z cytryny, solą i cukrem, posypać natką pietruszki. Podawać z ugotowanym ryżem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    ciekawy przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię takie zupy.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ja również lubię takie zupki :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    oo coś nowego;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !