Sposób przygotowania

Warzywa pokroić w makaroniki i poddusić na maśle, wymieszać z mąką, zalać rosołem, wsypać estragon i gotować do miękkości. Drobno posiekaną cebulę oraz pieczarki zrumienić na pozostałym maśle. Ugotowane warzywa zmiksować. Dodać cebulę i pieczarki, wymieszać z winem, przyprawić solą i pieprzem do smaku. Podawać do mięs i makaronów.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niezłe
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    musi być dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszny sosik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !