Sposób przygotowania

Mięso rozbić tłuczkiem na cienkie płaty. Oprószyć solą i pieprzem. Ugotowaną marchewkę zetrzeć na grubej tarce. Położyć na mięso, złożyć na połowę, brzegi obić tłuczkiem, panierować w mące, jajku i bułce. Usmażyć na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawy przepis nie robiłam z marchewką
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dla mnie super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię takie nadziane mięska
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszny!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pyszne jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Pysznie nadziany:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !