Sposób przygotowania

Kiełbasę kroimy w plastry o grubości 1 lub 1,5 cm, oprószyć białym pieprzem.Panierujemy w roztrzepanym jaku i bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Bardzo dobra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    szybko i smacznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    smakuje
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    uwielbiam takie kotleciki:) kiedyś w dzieciństwie często je jadłam:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmmmmmmmmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !