Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z grzybami leśnymi

5.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa
25 dag
grzyby
20 dag
cebula
1 szt
masło
1 lyżka
sól
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat
papryczka chilli
pół szt

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z grzybami leśnymi

Fasolkę myjemy, oczyszczamy i gotujemy na parze aż będzie miękka, ale pozostanie jędrna (ok 15-20 min).

Cebulę rozdrabniamy i szklimy na maśle z dodatkiem łyżki oleju. Dodajemy rozdrobnione grzyby, chilli, przyprawy. Dusimy ok 20 minut.

Łączymy fasolkę i grzyby i delikatnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 29.01.2011 10:35
interesujące połącznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak