Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzać olej Canola, dodać plasterki imbiru, 3 gałązki rozmarynu, wrzucić podzielonego kraba. Chwilkę smażyć, następne dodać mieszankę ziół: goździki, cynamon, imbir, chilli, rozmaryn, skropić sokiem z limonki, podlać wodą i chwilę smażyć. Piekarnik nagrzać do temperatury 200 stopni i włożyć do niego na 5 minut kraba. Po wyciągnięciu z piekarnika dodać masło, wymieszać. Posypać zieleniną, ozdobić limonką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi wybornie
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi wybornie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !