Przepis i sposób przygotowania na: Gyros z kapustą pekińską
I-Warstwa-piersi z kurczaka,gyros
II-warstwa-1/2 kapusty,majonez,keczup,gyros
III-ogórki,gyros
IV-kukurydza,gyros
V-cebula,gyros
VI-1/2 kapusty,majonez,keczup,gyros
pierś z kurczaka |
1 szt
|
kapusta pekińska |
60 dkg
|
ogórki kwaszone |
7 szt
|
kukurydza |
1 szt
|
cebula czerwona |
7 szt
|
majonez |
w/g uznania
|
keczup |
w/g uznania
|
śmietana |
w/g uznania
|
przyprawa gyros |
1 szt
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: