Sposób przygotowania

Do 4 szklanek gorącej wody wrzucić kostki rosołowe. Por i seler drobno pokroić, podsmażyć na maśle, dodać mąkę, podlać rosołem, gotować aż będę miękkie. Wszystko razem zmiksować. Na końcu dodać kukurydzę i śmietanę, posypać koperkiem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    anulka69

    jeszcze nie jadłam, ale muszę spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo ciekawy przepisik, godny wypróbowania
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    Zamiast tych kostek lepiej dać naturalną przyprawę z suszonych warzyw będzie smaczniej i na pewno zdrowiej :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !