Sposób przygotowania

Pieczarki i dymkę płuczemy i od razu kroimy białe części, szynkę kroimy w plastry i podsmażamy na patelni. Następnie trzeba wyjąć szynkę na talerzyk a podsmażyć dymkę i pieczarki do momentu smażymy aż będą miękkie , łączymy z szynką . Doprawiamy do smaku i odstawiamy. Pieprzem ziarnistym kolorowym świeżo zmielonym również doprawiamy. Gotujemy makaron ilość dowolna , po odcedzeniu kilka chwil póżniej łączymy z pieczarkami, szynką i dymka . a plasterki sera kroimy w plastry, szczypiorek siekamy . Na makaronie z dodatkami kładziemy ser i posypujemy posiekanym szczypiorkiem.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !