Sposób przygotowania

Oczyszczone pstrągi skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem, otoczyć w mące. Na patelni stopić masło i zrumienić pstrągi z obu stron. Usmażone pstrągi ozdobić plasterkami cytryny.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam rybki pod każdą postacią.
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !