Sposób przygotowania

Suszone śliwki nadziać masłem. W kotletach ponacinać “kieszonki” i lekko je roztłuc. W każdej kieszonce umieścić suszone śliwki i jabłka pokrojone w cieniutkie plasterki. Następnie kieszonki zamknąć za pomocą wykałaczek. Tak nadziewane kotlety posypać Vegetą ziołową, posmarować musztarda i smażyć na oleju z każdej strony 4-5 minut.Dolać odrobinę wody i dusić jeszcze 15-20 minut moja rad;.Brzegi nadziewanych kotletów dobrze rozbić tłuczkiem, nie trzeba ich wówczas zamykać wykałaczkami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    muszą być smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    extra przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi się :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !