Sposób przygotowania

Cukinie kroimy w grube plastry .Na patelni grzejemy olej ,wkładamy cukinie i smażymy na złoty kolor .Dodajemy kukurydze odsączona z zalewy ,kminek i doprawiamy do smaku pieprzem i solą .Smażymy około 3 minut .Natkę pietruszki drobno siekamy i łączymy z cukinia .Mieszamy i podajemy do kotletów np schabowych

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Takiego połączenia jeszcze nie próbowałam.
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Fajny pomysł :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    zamiast kukurydzy można użyć groszku konserwowego tj na zdjęciu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowite danie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    też taką robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    smaczna i zdrowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    bardzo pyszna cukinia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !