Sposób przygotowania

Oczyszczone filety umyć, osuszyć, lekko pobic tluczkiem na cienką warstwę tak aby nie porobić dziur. Następnie nałożyć masło i zwinąć w rulon i pozaciskać końcówki aby podczas pieczenia nie wypłyneło masło. Roztrzepac jajko. Kotlety panierowac w jaju i bułce, formując w rękach z mięsa stożek. Rozgrzac olej i smażyć w głębokim oleju.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    niedzielny klasyk:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne kotleciki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    a jakie śliczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    uwielbiam ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !