Sposób przygotowania

Masło stop, przestudź. Krakersy pokrusz, wymieszaj z masłem. Masę rozłóż na spodzie tortownicy wyłożonej pergaminem. Schładzaj godzinę. Żelatyną wymieszaj z niewielką ilością zimnej wody, odstaw na kilka minut, aby spęczniała.
Zioła opłucz, osusz, posiekaj. Twarożek połącz z 3/4 ziół i śmietaną. Przypraw do smaku solą i pieprzem.
Żelatynę rozpuść, podgrzewając na małym ogniu. Dodaj do masy serowej. Wylej ją na spód przygotowany z krakersów.
Na wierzchu rozłóż pomidorki i winogrona, posyp resztą ziół. Wstaw do lodówki na 1,5 godziny. Udekoruj ziołami i krakersami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !