Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

rolada mięsna w cieści francuskim

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone
400g
ciasto francuskie
300g
cebula
1
czosnek
ząbek
masło
2łyzki
musztarda
2łyżki
Sklep Prymat
tymianek
poł łyżeczki
majeranek
pół łyżeczki
Sklep Prymat
bułka
1 namoczona w wodzie

Przepis i sposób przygotowania na: rolada mięsna w cieści francuskim

Ciasto rozmrozić i rozwałkować. Cebule i czosnek posiekac i zeszklic na maśle. Do mięsa dodac jajo, musztarde, bułke i przyprawy, wymieszać. Uformowac wałek i obłożyć ciastem. Włozyc do blaszki i posmarować jajem. Włożyć do piekarnika o temp 120\' piec ok 1.5godz

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak