Sposób przygotowania

Ćwiartkę z indyka przekroić, marchew, pietruszkę i selera wrzucić do garnka z wodą i wstawić do gotowania. Cebulę w całości przypiec nad ogniem ze wszystkich stron i dodać do rosołu. Doprawić przyprawami, ugotować. Ryż oddzielnie ugotować i odcedzić. Podawać polany rosołem. Smacznego

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    szczerze to nie jadlam rosoolu z ryzem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Karolek1

    Po raz pierwszy w życiu spotykam się z rosołem podawanym z ryżem. Warto spróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Bardzo lubię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    lubię taki rosołek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    zdrowy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    apetyczny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    nigdy z ryżem nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Też często robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !