Sposób przygotowania

Pasztet przełożyć do miseczki i utrzeć z masłem na jednolitą masę, następnie dodać posiekane drobniutko rzodkiewki, szczypiorek i koperek, wymieszać. Dip doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawy przepis, będę musiała wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    fajna nazwa
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Coś nowego :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super smak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !