Sposób przygotowania

Jajko roztrzepac z przyprawami. Grzyby - kapelusze (mogą byc mrozone) obtoczyć jajku, a nestępmie w tartej bułce. Smażyc na oleju kilka minut

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mic

    ja zazwyczaj pieczarki , bądz kanie czy boczniaki robie w panierce;p
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    super
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    bardzo lubię :-)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    w takiej postaci jeszcze nie robiłam, super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !