Sposób przygotowania

Mięso włożyć na dobę do marynaty z czerwonego wina, 3 łyżek żurawiny, skórki pomarańczowej, goździków, soli i pieprzu. Wyjąć doprawić solą i pieprzem, zawinąć w folię aluminiową, piec 15min w 170st.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    no moze byc dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    iza15

    trzeba sprobowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    świetna propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    ciekawe...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !