Sposób przygotowania

mieso dzielimy na polowe i przekrawamy wzdłuz, nacieramy mieso pieprzem i jarzynka. na kazdy kawalek miesa kladziemy po plasterku sera zółtego i szynki, czosnek rozgniatamy i mieszamy z solą ziolową i równomiernie rozkładamy na serze. Zwijamy roladki i panierujemy w jajku i bułce. Smażymy na głebokim tłuszczu

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Wygląda super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Super posiłek!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    uwielbiam devolaje=)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Magda24

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !