Sposób przygotowania

Do garnka nalać wody, dać skrzydełka, gotować przez 15 minut, dodać pokrojone ziemniaki, i kostki rosołowe, chwilę gotować, następnie wsypać mrożone warzywa, gotować do miękkości, w szklance rozmieszać śmietanę, odrobinę wody i mąkę, wlać do zupy, doprawić do smaku przyprawami, dodać pokrojona natkę z pietruszki i koperki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Często mam taką zupę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pyszna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    prosta i smaczna :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !