Sposób przygotowania

wymieszać zioła z solą i dokładnie natrzeć pierś odstawić na 30min.by mięso przeszło aromatem ziół,ułożyć mięso w metalowej formie,na dno wlać odrobinę wody piec w temp.180st.ok.40min. podlewając mięso sokiem z ananasa i brzoskwiń oraz rosołkiem z kostki gdy mięso będzie miękkie wyłączyć piekarnik i pozostawić mięso w sosie do wystygnięcia po czym wyjąć i pokroić w plastry ułożyć na półmisku przyozdobić pokrojonymi owocami pozostały sos z pieczenia przecedzić ,podgrzać,rozpuścić żelatynę i zalać tężejącą galaretą wstawić do lodówki by zastygło.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    zapowiada się bardzo smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo mi się podoba ten przepisik, z chęcią bym sobie zjadła kawałeczek tych pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    fajny przepis :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !