Sposób przygotowania

Garść suszonych grzybów zalać wrzątkiem. Gotować przez 30 minut i odstawić na kolejne 30 minut. Pierś z kurczaka pokroić w większą kostkę. W garnku podsmażyć na 2 łyżkach oliwy pokrojoną w kostkę cebulę, bakłażan, czosnek i mięso. W chwili gdy się przyrumieni zalać winem. Potem dodać grzyby. Dołożyć posiekaną bazylię, oregano, natkę pietruszki. Przyprawić do smaku. Gotować na wolnym ogniu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    nikusonka

    brzmi apetycznie, ciekawe jak smakuje:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    lubię gulasz
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    lubię gulasz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !