Sposób przygotowania

Najpierw wymieszać majonez z jogurtem. Śledzie opłukać, osuszyć, przekroić wzdłuż a potem na wąskie paseczki. Pora przekroić wzdłuż a następnie na cienkie prążki. Jabłko pokroić na drobne kawałki. Wszystko wymieszać w misce, dodać odciśnięte rodzynki, sos, garść kiełków, doprawić do smaku solą i pieprzem, ewentualnie jeszcze cukrem. Schłodzić w lodówce pod przykryciem by smaki się \" przegryzły\". Przed podaniem dekorować kiełkami, można jeszcze posmarować wierzch majonezem.Smacznego:)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    fajny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    do zagryski fajnie pasuje...;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    bardzo lubię takie dania;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    znakomie danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny śledzik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !