Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Dzwonka łososia z farszem pieczarkowym

5.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

łosoś
60 dag
pieczarki
10 sztuk
ogórek konserwowy
3 sztuki
anchois
6 dag
Bułka tarta klasyczna Prymat
2 łyżki
masło
1 łyżka
jajko
1 sztuka
sól
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat
bulion warzywny
1/2 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Dzwonka łososia z farszem pieczarkowym

Łososia oczyścić, osuszyć, podzielić na dzwonka. Przygotowujemy farsz: pieczarki siekamy, podsmażamy na maśle, dodajemy rozgniecione anchois, przyprawy, bułkę tatrą, jajka - całość mieszamy. Dzwonka łososia napełniamy farszem. Układamy ciasno w naczyniu do zapiekania, podlewamy bulionem i zapiekamy około 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak