Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy i gotujemy w osolonej wodzie .Gorące przeciskamy przez praskę do ziemniaków .Rybę gotujemy ,studzimy i dodajemy do ziemniaków ,Dodajemy posiekana natkę pietruszki ,przyprawy i sok z cytryny .Kształtujemy rękami średniej wielkości kotlety .Jak masa jest zbyt luzną dosypujemy trochę bułki tartej.kotlety obtaczamy w bułce tartej i smażymy na gorącym oleju z obu stron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    takiej wersji kotletów jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super przepis na pewno skorzystam pozdrawiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny pomysł na obiad.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    ekstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    M. Monroe

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !