Sposób przygotowania

Do wywaru warzywnego wrzucić kostkę bulionową, przecier pomidorowy oraz pokrojoną w kostkę dynię. Doprawić solą, pieprzem lubczykiem i selerem. Gotować do momentu aż dynia będzie na tyle miękka, że można będzie roztrzepać ją mątewką. W osobnym garnku ugotować makaron al dente. Włożyć makaron do zupy zagotować zaprawić śmietaną( posolona, żeby się nie zważyła) i podawać.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ciekawy smak;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    oryginalny pomysł;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pomidorową uwielbiam ale w połączeniu z dynią jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !