Sposób przygotowania

na patelni roztopić odrobinę masełka, udusić na nim cebule pokrojoną lub poszatkowną w cienkie plastry, doprawić przyprawą uniwersalną i odrobiną pieprzu. Gdy cebula się zarumieni dodać kiełbaskę cienką pokrojoną w kostkę i przysmażyć razem z cebulką. Następnie rozbijamy na talerzy jajka doprawiamy przyprawą uniwersalną (uwaga by nie przedobrzyć cebula z kiełbasą już są słone ) wtewamy jajka na patelnie i dobrze mieszamy by połączyły się z cebulą i kiełbasą.
pysznie smakuje podane z chrupiącym chlebkiem podany z piecyka

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Wyjątkowa.
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    zawsze taką robię tylko bez vegety i z pieprzem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    paula902405

    jajecznica jakoś nie zachwyca

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !