Sposób przygotowania

Do tego przepisu potrzebna jest podwójna pierś z kurczaka. Mięso posyp przyprawami i odstaw na pół godziny. Olej rozgrzej na patelni. Pieczarki obierz, pokrój drobno i smaż przez 20 minut na wolnym ogniu. Pieczarki odstaw, dopóki nie ostygną. Ser żółty zetrzyj na tarce. Pieczarki z serem włóż pomiędzy kawałki piersi kurczaka. Jajko rozbij i rozmieszaj. Kotlety zanurz w jajku, a następnie obtocz w bułce tartej. Smaż na głębokim tłuszczu około 15 minut z każdej strony.

Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    asiunia_d1wp

    jak zobaczyłam zdjecie zrobiłam sie głodna:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !