Sposób przygotowania

Marchewkę kroimy w pół talarki, pierś indyka na pół, zalewamy wodą dodajemy Kucharka i gotujemy na małym ogniu. Gdy indyk będzie miękki wyjmujemy go i dzielimy za pomocą widelca na mniejsze kawałki. Dodajemy z powrotem do marchewki, dodajemy masło i gotujemy dalej do miękkości marchewki. Na koniec zagęszczamy mąką. Gotowe do jedzenia.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Dobre danie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    musi być pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    fajne dla dzieci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe jak smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    apetyczne jedzonko.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    świetne, treściwe danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !