Sposób przygotowania

piersi dzielimy na pól, a następnie rozcinamy wzdłuż, lekko rozbijamy, solimy i pieprzymy z obydwu stron. Na kazdy kawałek miesa kladziemy po plasterku sera zółtego i plasterku szynki, zwijamy dokładnie i spinamy wykałaczką. Panierujemy w jajku i bułce i smażymy w głebokim tłuszczu

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Bardzo lubię !
  • 1
    original
    Opublikowano

    AnaSt

    Pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Devolay raczej z masłem ale to tez dobre.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    podobnie robie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    elegancki obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    uwielbiam...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !